Maaike Verschoor

Inzichten in vaardigheden, ‘swipe’ over de skills-afbeelding.

Mijn drijfveer

Betrokken bij bedrijven die vooruit willen in de markt. Middels opleidingen, werkgevers en opdrachtgevers inzichten verkregen in recruitment strategieën, de arbeidsmarkt en de wijze waarop organisaties invulling willen geven aan personeelsplanning en beschikbare formatieplaatsen. Wat duurzame inzetbaarheid betekent en dat werknemers zich continu moeten blijven ontwikkelen. Sommige banen veranderen nou eenmaal in een paar jaar van inhoud.

Ik ben in de luxe positie geweest om te mogen ervaren waar bedrijven mee te maken krijgen, in het tijdspad waarbij een vacature ontstaat. De vragen die ze hebben, om als onderneming snel en professioneel op de kaart te staan als een aantrekkelijke (potentiële) werkgever. Hoe faciliteer je dat als organisatie?
Dit is voor elke organisatie anders. Je beoordeelt wat voor mogelijkheden er op moment bij het bedrijf aanwezig zijn, aan welke veranderingen dit mogelijk onderhevig is en wat de gevolgen kunnen zijn voor de huidige populatie. Je maakt de vertaalslag van visie en strategie naar een beleid. Wat betekenen dan de veranderingen, die je kan verwachten voor je organisatie als het gaat om het aannamebeleid, opleiding of training en de werving en selectie van nieuwe potentiële medewerkers.

Gedreven door het leveren van de inspanning, om meer voor een organisatie uit een vacature te halen. Mijn netwerk is hieruit ontstaan. Een focus op het vinden van een kwalitatief en kundige medewerker, die mee kan in de toekomstige organisatieontwikkeling.

Contactgegevens

mail: m.verschoor@emplore.nl
mobiel: +31 (0)6 33 63 46 42

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en dan nemen we contact met je op.